luni, 8 aprilie 2013

Maxime


1. Dacã existã undeva un om mai incompetent ca mine, dar care-L cautã pe Dumnezeu mai sincer decât mine , pe acela îl va folosi Dumnezeu înaintea mea.
2. Ceea ce altii dispretuiesc, Dumnezeu este incantat sa onoreze.
3. Daca noi nu suntem dispusi sa participam la schimbare, Dumnezeu va cauta alti tineri, daca nu va gasi, El va astepta… alta generatie.
4. Daca gasesc in mine o dorinta pe care nicio experienta din lumea asta nu o poate satisface, atunci cea mai probabila explicatie e aceea ca am fost creat pentru o alta lume.
5. Iadul e dovada respectului si dragostei din partea lui Dumnezeu pentru om. Daca nu L-ai vrut in viata asta de ce sa te oblige sa stai o vesnicie alaturi de El in cer?
6. Biblia este singura carte al carei Autor este prezent cand o citesti.
7. Cei mai mulţi oameni nu vin la Cristos ca reacţie imediată la o predică pe care o aud într-o sală plină de oameni. Ei vin la Christos din cauza influenţei unei persoane care trăieşte pentru Gloria lui Isus şi în care efectiv Il vezi pe Christos ca Domn, Mire,Iubit, Rege, Stăpân, Prieten şi Mântuitor.
8. Dacă credinţa ta nu te schimbă, ea nici nu te-a mântuit!
9. Nu poti deveni parte din poporul lui Dumnezeu, care este Biserica lui Christos, printr-un act de vointa, sau prin schimbare de caracter, sub influenta anumitor persoane din conducerea bisericii, ci trebuie sa fii nascut din nou din Samanta lui Dumnezeu!
10. Daca te poti uita la pacat fara niciun regret, atunci nu te-ai uitat niciodata la Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înainte de a fi publicat, comentariul tău va fi moderat de catre administrator. Acesta va apărea pe blog în următoarele 24 de ore.