luni, 10 iunie 2013

Deputatul Remus Cernea sochează din nou...



     Deputatul Remus Cernea şochează din nou cu afirmaţiile sale. Invitat fiind la emisiunea "Fabrica" de la Realitatea TV(ieri între orele 13.00-14.00), domnul deputat a avut o discuţie contradictorie cu domnul Marius Marinescu pe tema modificării articolului 48 din Constituţia României, privind legea familiei. Printre altele domnul Cernea afirma: "-Iubiţi-vă aproapele, domnule Marinescu!", făcând referire la a accepta "drepturile" persoanelor cu orientări sexuale anormale, de a accepta că Ion si Gheorge pot forma o familie (şi pot adopta copii) şi a nu-i mai discrimina pe cei "diferiţi". Acest îndemn  de a-şi iubi aproapele a venit în urma citării de către domnul Marinescu a câtorva porunci din Decalog.

      O altă afirmaţie ciudată a domnului Cernea este: "Eşti un om moral dacă îi înţelegi pe cei de lângă tine şi îi accepţi aşa cum sunt!", la fel făcută în apărarea şi justificarea faptului că toţi ar trebui să avem aceleaşi drepturi chiar dacă în faţa lui Dumnezeu este o urâciune să trăieşti în imoralitate.
      Nu ştiu cum o  să arate ţara noastră peste câţiva ani însă cu aşa oameni la conducerea ei viitorul nu arată deloc bine. În loc ca aceşti oameni să îndemne poporul la o întoarcere către Dumnezeu (ştiind că vremea sfarşitului este aproape) ei zăpacesc lumea şi incită la păcat.
    Închei cu o altă afirmaţie care mi se pare anormală: "Nu Biserica dictează legile ci politicienii.", domnul Cernea referindu-se la   faptul că nu ar trebui să fie influenţate sau oprite hotărârile conducerii statului de către principiile Bibliei ci ar trebui să existe o graniţă între acestea.

Puteţi vedea AICI întreaga emisiune înregistrată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înainte de a fi publicat, comentariul tău va fi moderat de catre administrator. Acesta va apărea pe blog în următoarele 24 de ore.